Playstation 4 på avbetalning

Tv-spel blir allt mer populära bland den växande befolkningen, och det är få som aldrig tidigare har rört en Playstation kontroller. Teknologin utvecklas dock ständigt och för att hänga med i svängarna måste man själv uppgradera den utrustning som man har.

Spel för de gamla konsolerna släpps nu inte längre och om man vill finna ett Playstation 2 spel får man leta igenom den begagnade delen av spelaffärerna eller söka i varje skrymsle och vrå av den lokala loppmarknaden. Just nu är det Playstation 4 som gäller, och alla de nya spelen av topp-kvalitet släpps på den här konsolen.

Hitta PS4 på avbetalning här

webhallen logo

★★★★★

Webhallen

Känd för sin stora fysiska närvaro i Sverige, kombinerar Webhallen butiksupplevelse med online shopping.

Deras dedikerade spelavdelning gör det möjligt för spelentusiaster att förvärva Playstation 4 genom flexibla avbetalningslösningar.

computersalg logo

★★★★★

ComputerSalg

Som en framstående e-handelsplattform i Skandinavien erbjuder Computersalg allt från datorer till spelkonsoler.

Kunder kan lätt navigera genom deras webbplats och välja en lämplig avbetalningsplan för Playstation 4.

Playstation 4 på avbetalning

Tyvärr vet vi alla att man vanligtvis är tvungen att lägga ganska stora pengar på just teknologi, och Tv-spel samt konsoler är inget undantag.

För att undvika att hela ens månadslön går åt på en och samma gång kan man därför ta ett lån eller köpa ett Playstation 4 på avbetalning. Med denne enkla metod får man sitt sprillans nya Playstation 4 direkt i handen men slipper att genomföra hela betalningen direkt.

Istället återbetalar man en mindre summa varje månad till dess att hela beloppet plus ränta är tillbakabetalt.

Playstation 4 på avbetalning trots betalningsanmärkningar

Ibland är olyckan framme och i det här fallet följer den med en under en alltför lång tid. Vi talar då om betalningsanmärkningen. Om man väl har varit olycklig nog att ha fått en betalningsanmärkning har man numera relativt stora svårigheter när det kommer till att ta lån och att köpa varor på avbetalning. Hur ska man då gå tillväga om man vill införskaffa ett Playstation 4 på delbetalning? Är det inte längre möjligt?

Tja, det finns en dålig nyhet och en god. Den goda nyheten är att man faktiskt kan ta ett lån eller köpa ett Playstation 4 på avbetalning trots sin betalningsanmärkning, men den dåliga nyheten är att det inte är det enklaste att göra. Som så många har fått höra vill ett stort antal långivare inte ha att göra med folk som har betalningsanmärkningar.

De är under intrycket att en sådan person lätt slarvar med sin ekonomi, inte har någon koll på sina pengar och med största sannolikhet inte kommer att betala tillbaka den summa som de har lånat. För många personer med betalningsanmärkningar är detta inte sant, men tyvärr vill långivarna inte ta den risken.

Såsom tidigare nämnt ovan är det som sagt ändå inte omöjligt att få tag på ett lån eller att köpa ett Playstation på avbetalning. Man måste bara veta var man ska leta. De företag som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar är medvetna om att de tar en risk och har därför mer ofta än sällan lite högre räntor som man måste ta hänsyn till.

Ett alternativ kan då vara att låta återbetalningstiden vara kort. Ju snabbare man betalar tillbaka lånet desto mindre pengar i ränta tvingas man att betala. Det är därför en god idé för personer med betalningsanmärkningar att leta upp sådana företag, och för de som inte har betalningsanmärkningar finns där inga större svårigheter att köpa ett Playstation 4 på avbetalning direkt.

Läs om Xbox One här.