Om Oss

Avbetalning.net, din pålitliga partner för delbetalningar. Vi är en svensk tjänst som har varit i branschen sedan 2016 och har hjälpt tusentals kunder att göra smarta och ekonomiskt fördelaktiga köp. Vår verksamhet sträcker sig över flera länder, och vi är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika produkter, från mobiltelefoner och hushållsartiklar till datorer och spelkonsoler, allt på avbetalning.

Vår mission är att göra det enklare för dig att få de produkter du behöver utan att tömma plånboken. Vi förstår att livet är oförutsägbart och att ekonomiska utmaningar kan uppstå när man minst anar det. Därför erbjuder vi flexibla delbetalningsplaner som passar din budget.

Affiliate Disclosure (Affiliate-avslöjande)

För att vara transparenta vill vi informera dig om att vi tjänar pengar genom affiliate-marknadsföring. När du klickar på en länk på vår webbplats och genomför ett köp, får vi en liten provision. Detta påverkar inte priset du betalar för produkten, men det hjälper oss att hålla vår tjänst igång och kontinuerligt förbättra den.

Vi är här för att hjälpa dig göra kloka ekonomiska beslut och vi värdesätter ditt förtroende högt. Alla produkter och tjänster som vi rekommenderar har noggrant utvärderats för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder för kvalitet och pålitlighet.