TV på avbetalning

Upptäck en ny värld av underhållning utan att tömma plånboken på en gång. Efter dagens stress och jäkt är TV:n ofta centrum för avkoppling. Vare sig det är en aktuell nyhetssändning, en spännande dokumentär eller en fängslande serie är TV:n en källa till både kunskap och avkoppling.

Med möjligheten att köpa TV på avbetalning kan fler njuta av detta utan att känna ekonomisk press. Läs vidare för att upptäcka hur även du kan uppleva detta.

Nedan hittar du ett urval av onlinebutiker som erbjuder TV på avbetalning.

TV på avbetalning 1

★★★★★

Billig Teknik: TV

Rekommenderar du TV-apparater till bra priser? Kolla in Billigteknik.se! De har ett brett utbud av både nya och begagnade TV-apparater.

Handla med trygghet tack vare deras Trygg E-handel-certifiering och njut av snabba leveranser samt utmärkt kundsupport.

Vill du dela upp din betalning? Med Walley kan du enkelt välja att betala över 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. Besök Billigteknik.se idag för att hitta din nästa TV!

TV på avbetalning 2

★★★★★

Elon: TV

Är du på jakt efter en ny TV? Elon har vad du behöver! Med över 400 butiker i Sverige är Elon en ledande aktör inom hemelektronik och vitvaror. Deras nätbutik erbjuder en omfattande samling av TV-apparater för alla behov och budgetar.

När du handlar på Elon.se kan du förvänta dig högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Behöver du hjälp med att välja? Deras kunniga personal är bara ett klick bort.

Funderar du på att dela upp betalningen för din nya TV? Inga problem! Elon erbjuder flexibel avbetalning via Klarna, vilket gör det enkelt för dig att sprida ut kostnaden över en period som passar dig. Upptäck Elons utbud idag och ta ett steg närmare din nya TV.

TV på avbetalning 3

★★★★★

Webhallen: TV

Hos Webhallen hittar du ett brett sortiment av TV-apparater och smarta TV-lösningar. Önskar du möjligheten att dela upp din betalning?

Med Webhallen Delbetalningskonto kan du välja att betala i din egen takt. Om du föredrar en fast summa varje månad, kan du enkelt dela upp din betalning över 12, 24 eller 36 månader.

TV på avbetalning 4

★★★★★

Computersalg.se: TV

Här hittar du ett av Sveriges största sortiment av TV-apparater och smarta TV-lösningar i olika prisklasser.

Deras avbetalning sker genom Klarna, där du kan dela upp betalningen över 3 månader.

Köp TV på avbetalning

Som de flesta vet är dock TV apparater inte precis den billigaste produkten. I själva verket är tekniska apparater överlag ingenting som ett stort antal människor bara kan gå ut och köpa utan att titta ner i plånboken och sucka. Varför vänta en evighet till dess att man har sparat ihop pengarna när man lika bra kan ta ett lån och köpa sin TV på avbetalning? Det är busenkelt och tillåter dig att få tillgång till din alldeles egna TV direkt, samtidigt som du betalar av lite pengar varje månad. Delbetalning av en TV kan vara ett ypperligt alternativ om man inte vill förlora en stor summa pengar på en och samma gång.

TV på delbetalning trots betalningsanmärkningar

Många oroar sig över att inga val finns tillgängliga för en om man skulle ha råkat hamna i en situation där en betalningsanmärkning har dykt upp. Å ena sidan kan det finnas orsaker till att känna sig orolig, men samtidigt bör man vara medveten om att det fortfarande finns alternativ om man vill köpa en TV på avbetalning.

Först av allt kanske man frågar sig: Varför är det relativt tufft att få köpa en TV på delbetalning om man har betalningsanmärkningar?

Det korta svaret är att många butiker och fakturaföretag helt enkelt inte vill ta den risken. De ser någon med en betalningsanmärkning och utgår ifrån att denne personen inte har koll på sin ekonomi, vilket därför skulle leda till problem för långivaren.

Självfallet är detta inte alltid sanningen, och det finns ett flertal anledningar till varför man kan ha hamnat i en sits där en betalningsanmärkning kom in i bilden. Trots detta finns det en chans att man har lika stor betalningsförmåga som en person utan en betalningsanmärkning.

Om det nu skulle vara så att man har en anmärkning måste man tänka över valen noga. På grund av den större risken som långivaren tar är deras räntor i många fall ett snäpp högre än vanligt.

Alternativet för att negera detta är att antingen köpa en lite billigare TV än den som man tidigare hade planerat eller så kan man helt enkelt lägga upp en betalningsplan som är relativt kort. På detta vis slipper man att betala en stor summa i ränta. Vare sig man har en betalningsanmärkning eller inte finns det i slutändan ett alternativ för alla om man vill införskaffa sig en TV på avbetalning.