Disclosure

På Avbetalning.net strävar vi efter att vara så transparenta som möjligt med våra användare. Det är viktigt för oss att du förstår hur vi tjänar pengar och hur det påverkar innehållet på vår webbplats.

Affiliate-nätverk

Vi samarbetar med flera affiliate-nätverk för att kunna erbjuda dig de bästa produkterna och tjänsterna. När du klickar på en länk och genomför ett köp via vår webbplats, får vi en provision från försäljningen. De affiliate-nätverk vi arbetar med inkluderar:

  • Adservice
  • Partner-ads
  • AdRecord
  • Adtraction

Detta påverkar inte det pris du betalar för produkten eller tjänsten, men det hjälper oss att finansiera och förbättra vår webbplats.

Transparens och Integritet

Vi värdesätter ditt förtroende och strävar alltid efter att rekommendera produkter och tjänster som vi tror är av hög kvalitet och som kommer att vara till nytta för dig. Alla produkter och tjänster som vi rekommenderar har noggrant utvärderats och valts ut av vårt team.

Frågor och Funderingar

Om du har några frågor eller funderingar angående vårt samarbete med dessa affiliate-nätverk eller hur vi tjänar pengar, är du välkommen att kontakta oss. Vi är här för att svara på dina frågor och förtydliga eventuella oklarheter.

Tack för att du väljer Avbetalning.net. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig göra kloka ekonomiska beslut.