Hushållsartiklar på avbetalning

Om det finns någonting i vardagen som vi är i stort behov av så är det just hushållsartiklar. Det kan vara allt ifrån de små brödknivarna till de större kylskåpen. Alla är skapta för att fylla en specifik funktion, och ett stort antal av dessa artiklar hade varit svåra – om inte nästintill omöjliga – att leva utan.

Om ugnen plötsligt brakar sönder får man kanske nöja sig med att laga mat i mikrovågsugnen under en tid, men vad ska man göra om det är kylskåpet eller frysen som slutar att fungera?

Den mat som man redan har förvarat blir snabbt varm och börjar mögla, samtidigt som en kylväska inte kommer att ta en särskilt långt.

Hushållsartiklar på avbetalning 1

★★★★★

Webhallen: Hushåll

Hos Webhallen hittar du ett brett sortiment av hushållsartiklar i olika kategorier. Önskar du möjligheten att dela upp din betalning?

Med Webhallen Delbetalningskonto kan du välja att betala i din egen takt. Om du föredrar en fast summa varje månad, kan du enkelt dela upp din betalning över 12, 24 eller 36 månader.

Hushållsartiklar på avbetalning 2

★★★★★

Computersalg.se: Hushållsartiklar


Här hittar du ett av Sveriges största sortiment av hushållsartiklar i olika prisklasser.

Deras avbetalning sker genom Klarna, där du kan dela upp betalningen över 3 månader.

I dessa fall har man inget annat val än att fort som attan få tag på ett nytt kylskåp, men detta var kanske inte inräknat i den ekonomiska planen. Hur bra koll man än har på sin ekonomi kan man inte förutse varenda olyckligt tillfälle och priset för ett kylskåp kan orsaka brännskador i plånboken. Återigen uppstår frågan: Vad ska man göra? Lyckligtvis nog har man alternativ som kan agera som en räddare i nöden.

Köp hushållsartiklar på avbetalning

Man kan alltid ta ett lån, eller varför inte köpa ett kylskåp på avbetalning! Med detta finurliga alternativ kan man pusta ut, då man slipper att betala hela beloppet för hushållsartikeln omedelbart. Man får tillgång till valet att betala en liten del av det fulla beloppet varje månad, där ränta läggs till för att försäljarna även ska vinna på det. Den här mindre delen av det fulla beloppet betalas varje månad till dess att man har betalat av hela hushållsartikeln. Lätt som en plätt och mer hoppfullt för plånboken.

Hushållsartiklar på avbetalning trots betalningsanmärkningar

Boven i det hela visar sitt ansikte igen. Hindret på vägen till att köpa tvättmaskiner, ugnar, kylskåp och liknande varor på avbetalning. Långivarna rynkar lätt på näsan så fort de får reda på att man har en betalningsanmärkning. Det anses inte vara ansvarsfullt, och långivarna kategoriserar en omedelbart som en vårdslös människa utan sinne för ekonomisk planering. Vanligtvis tar de inte ett steg tillbaka och analyserar situationen.

Inga frågor om varför betalningsanmärkningen har hamnat där eller under vilka omständigheter det kan ha blivit på detta vis. Mer ofta än sällan nekar de frågan om lån omedelbart.

För tredje gången kommer den desperata frågan upp: Vad ska man göra? Processen i detta fall är inte lika enkel, men det finns faktiskt en möjlighet att få köpa hushållsartiklar på avbetalning trots betalningsanmärkningar. Ett mindre antal företag väljer att titta på helheten och ta hänsyn till hur mycket man tjänar, hur stora betalningsanmärkningarna är, huruvida man har andra ekonomiska problem och därefter komma fram till ett resultat.

Någonting som är värt att hålla på minnet är att företag som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar har lite högre ränta för att se till så att risken är värt det. Detta är ju dock förståeligt, då man aldrig kan veta under vilka omständigheter betalningsanmärkningen kom att vara. Sammanfattningsvis är köp på avbetalning ett bra alternativ om man hellre vill sprida ut betalningen och slippa att betala in hela beloppet på en och samma gång.