lendo

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” background_image=”https://avbetalning.net/wp-content/uploads/2017/11/lendo.png” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” custom_width_px=”1080″ custom_width_percent=”80″ make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” custom_width_px=”1080″ custom_width_percent=”80″ use_custom_gutter=”off” background_color=”rgba(0,0,0,0.76)” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”dark” text_orientation=”center” header_font_size=”30″ header_font_size_tablet=”30″ header_font_size_phone=”30″ header_letter_spacing=”0″ header_letter_spacing_tablet=”0″ header_letter_spacing_phone=”0″ header_line_height=”1″ header_line_height_tablet=”1″ header_line_height_phone=”1″ text_letter_spacing=”0″ text_letter_spacing_tablet=”0″ text_letter_spacing_phone=”0″ text_line_height=”1.7″ text_line_height_tablet=”1.7″ text_line_height_phone=”1.7″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_style=”solid”]

LENDO

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Section” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” header_font_size=”30″ header_font_size_tablet=”30″ header_font_size_phone=”30″ header_letter_spacing=”0″ header_letter_spacing_tablet=”0″ header_letter_spacing_phone=”0″ header_line_height=”1″ header_line_height_tablet=”1″ header_line_height_phone=”1″ text_letter_spacing=”0″ text_letter_spacing_tablet=”0″ text_letter_spacing_phone=”0″ text_line_height=”1.7″ text_line_height_tablet=”1.7″ text_line_height_phone=”1.7″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_style=”solid”]

Lendo – en låneförmedlare som går att lita på

Oavsett hur ens ekonomiska situation ser ut kommer det tillfällen i ens liv då man är i behov av att eller annat lån. Det kan handla om att införskaffa sig en ny bil, flytta till en ny bostad, renovera sitt hem eller helt enkelt göra det lättare samt smidigare att klara av månadens kostnader.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” header_font_size=”30″ header_letter_spacing=”0″ header_line_height=”1″ text_letter_spacing=”0″ text_line_height=”1.7″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_style=”solid”]

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” header_font_size=”30″ header_font_size_tablet=”30″ header_font_size_phone=”30″ header_letter_spacing=”0″ header_letter_spacing_tablet=”0″ header_letter_spacing_phone=”0″ header_line_height=”1″ header_line_height_tablet=”1″ header_line_height_phone=”1″ text_letter_spacing=”0″ text_letter_spacing_tablet=”0″ text_letter_spacing_phone=”0″ text_line_height=”1.7″ text_line_height_tablet=”1.7″ text_line_height_phone=”1.7″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_style=”solid”]

Ibland förekommer plötsliga utgifter som man inte hade kunnat förutse. Om bilen utan förvarning brakar samman, om tvättmaskinen går sönder eller om kylskåpet bestämmer sig för att sluta fungera står man plötsligt där utan många alternativ. Här kommer ett lån sannerligen till användning om man inte vill att ens ekonomiska situation ska förvärras. Frågan är bara: Vart vänder man sig för att få tag på det perfekta lånet med låg ränta och en hyffsad återbetalningstid? Just det, Lendo!

Vad är Lendo och hur fungerar det?

Lendo kan beskrivas som en låneförmedlare som finns till för att hjälpa svenskar runtom i vårt avlånga land att ta lån. Genom att skicka in en ansökan till Lendo går de igenom ens förfrågan av så många som 25 långivare och banker och ser därefter till att finna de lån som har de lägsta räntorna. Lendo tittar dock inte enbart på räntorna, utan dessutom på vilket lån som passar just individens behov.

De lån som man har tillgång till hos Lendo kan vara alltifrån 5 000 kr och hela vägen upp till en halv miljon kronor. Det är själva banken eller långivaren som prövar ens ansökan och tar det slutgiltiga beslutet kring huruvida man är lämpad för ett lån eller inte. Det är vanligt att ett lån inte går igenom om man exempelvis har tidigare betalningsanmärkningar, ett stort antal kreditupplysningar samt saknar en fast anställning.

Hur ser räntan och återbetalningstiden ut?

För att kunna motta ett svar kring hur räntorna hos de olika bankerna ser ut är man i behov av att först skicka in en ansökan. Det är nämligen inte Lendo som själv sätter räntorna, utan snarare den specifika långivare eller bank där man tar sitt lån. Hur räntan kommer att se ut kan bero på kreditupplysningen som bankerna utför när de tar beslutet kring huruvida man har tillgång till ett lån eller inte. Även återbetalningsförmågan kan spela en roll i hug hög räntan till slut blir.

Med tanke på att räntan kan variera så kraftigt mellan olika banker och långivare är därför det bästa alternativet att jämföra lån genom Lendo. På så vis kan man försäkra sig om att man får det bästa lånet med den lägsta räntan som nästintill är skräddarsytt för ens individuella behov.

Utöver räntan kanske man frågar sig själv hur lång tid man har på sig att betala tillbaka lånet. Detta är faktiskt upp till en själv att bestämma, och man har ett val på allt mellan ett till 15 år. Om lånet inte är särskilt stort kan det gynna en att betala tillbaka det så snabbt som möjligt. På så vis slipper man att betala lika stora avgifter. Ta en titt på Lendos tjänster redan idag och få det perfekta lånet!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]